V Hoteli CITY často organizujeme galavečere z cyklu Kulinárske melódie. Príjemná klavírna hudba a 5 chodové menu zachytávajúce tóny známych skadieb (O Sole Mio, Con Te Partiro…) alebo tém (Rakúsko-Uhorsko, Jeseň, Vegetariánske variácie…)
Vstup na podujatie je voľný, degustačné menu 29€.
Ak sa prihlásite do nášho mailinglistu (môžete tak urobiť kliknutím sem), pošleme Vám vždy termíny galavečerí vopred.
Ak máte vybraný termín, rezervácie prijímame na telefónnom čísle 031 789 94 18 alebo na mailovej adrese recepcia@hotelcitygalanta.sk do 14.10.2014.
Prosím, uveďte počet osôb a čas Vášho príchodu –
cena za celé večerné menu na osobu: 29€
Fotografie nájdete aj na našej facebook stránke.
ZAREZERVUJTE SI STÔL! (nezabudnite doplniť dátum)
KULINÁRSKE MELÓDIE
Udialo sa:
mesiac jún 2015
11. jún, 18. jún a 25. jún, 17. október
- Amuse Bouche
- Hovädzie trio – Tatarák s wasabi a zázvorom, Terinka z jazyka s pošírovanými jablkami vo vodke, Grilovaný flank steak so zelerovým pyré
- Hovädzie consommé z chvostu so zastretým vajíčkom a zeleninovým Julienne
- Hovädzie líčka na červenom víne so žemľovou knedľou a slivovicou
- Souis-vide hovädzia sviečková, karamelizovaná šalotka, strúhané zemiaky na majoránke
- Čokoládová guľa s pomarančovým krémom a Baileys omáčkou
Ochutnávka vín Svoju ponuku vín a chutí nám predstaví víťaz súťaže METRO Víno roka – vinárstvo Florián Holka.
Pán Holka starostlivo vybral ku každému chodu degustačného menu odrodu i ročník vína.
Budete môcť ochutnať Alibernet 2012, Frankovku 2006, Cuvéé 2007, Pinot noir 2008 i Medovinu 2013.
Aká by to bola galavečera z cyklu: Kulinárske melódie bez živej hudby?
Večerom Vás bude sprevádzať saxofónista Pavol Greksa. Predstaví nám vo svojom podaní známe melódie od 40-tych rokov až po súčastnosť obohatené o jazzovo-bluesovú improvizáciu.